USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem veb-stranice proteinxxl.com pristajete na pravila definisana ovim Opštim uslovima korišćenja veb-stranice. proteinxxl.comzadržava pravo da u bilo koje doba ove opšte uslove izmeni. Svaka izmena ovih opštih uslova obavezujuća je od dana objavljivanja na veb-stranici proteinxxl.com Svaki korisnik veb-stranice je u obavezi da se pre njenog korišćenja upozna sa Opštim uslovima korišćenja.

Ograničenje korišćenja veb-stranice

Sadržina ove veb-stranice je vlasništvo sajta proteinxxl.com Korišćenje, menjanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, reprodukcija, distribucija ili objavljivanje dela ili cele sadržine veb-stranice proteinxxl.com nije dozvoljeno bez prethodne pismene saglasnosti proteinxxl.com Pregledanje ili štampanje dela veb-stranice dozvoljeno je isključivo za lične, nekomercijalne potrebe njenih korisnika.

Ni pod kojim okolnostima proteinxxl.com nije odgovorno niti će preuzeti odgovornost za štetne posledice nastale usled kraćeg ili dužeg prekida rada veb-servisa, nepravilnog funkcionisanja ili problema u funkcionisanju interneta, kvarova na kompjuterskoj opremi ili problema sa njom, problema u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili drugih uređaja i opreme koji su van kontrole i uticaja proteinxxl.com

Istinitost i tačnost podataka

Pri kupovini, tj. ugovaranju osiguranja preko interneta, korisnik je dužan da na sva pitanja odgovori istinito i tačno.

proteinxxl.com neće snositi odgovornost za neispravne, nepotpune ili netačne informacije koje korisnik unese prilikom kupovine preko interneta.

 

Cookies

Veb-stranica proteinxxl.com koristi „kolačiće” (cookies) kako bi korišćenje interneta bilo prilagođeno potrebama korisnika. Kolačić je tekstualna datoteka koju provajder veb-stranice snima na vaš hard disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili unošenje virusa u vaš računar. Kolačići se dodeljuju pojedinačno i može ih čitati samo provajder veb-stranice u domenu u kome je kolačić snimljen.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i bezbednosti vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o njihovom narušavanju, javite nam se:

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora o osiguranju u skladu sa zakonom, i povraćaja sredstava korisnikukoji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, proteinxxl.com je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

JEDNOSTAVNA PORUDŽBINA, BRZA ISPORUKA NA VAŠU ADRESU I PLAĆANJE PRILIKOM PREUZIMANJA.

Nakon što popunite formular i naručite naš proizvod, menadžer prodaje će Vas pozvati (u toku radnog vremena) i sačiniti konkretnu porudžbinu. SUPER PROTEIN će biti dostavljen na adresu koju ste Vi ostavili u najkraćem mogućem roku. Platićete prilikom preuzimanja.

Super proteinSuper protein

 

 

Kontakt: 060/0326888

 

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, proteinxxl.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više